Kunststof kozijnen

Steeds meer mensen kiezen voor kunststof kozijnen. Deze zijn dan ook niet meer weg te denken uit onze samenleving. Alkura kan, dankzij verregaande innovaties en de juiste profielkeuze, zorgen voor kozijnen die kleurecht zijn en een isolatiewaarde hebben die zelfs beter is dan die van de standaard dubbele beglazing. Bent u hier ook naar op zoek? Dan bent u bij Alkura aan het juiste adres. Wind- en waterdichtheid zijn zelfs in windsnelheidsgebied één gegarandeerd. De verzinkte staalprofielen zorgen voor een optimale stijfheid rondom. Om in renovatiesituaties een gelijk gevelbeeld te verkrijgen zijn wij in staat via het “Holland” diep liggende renovatieprofiel deze situatie na te bootsen. Als u hier meer over wilt weten dan kunt altijd contact met ons opnemen zodat wij u hierover kunnen informeren.

Inbreken? Nagenoeg onmogelijk

Als u kiest voor de kunststof kozijnen van Alkura, dan wordt inbreken nagenoeg onmogelijk. Dit komt door een speciale constructie van de draaiende delen en inbraakwerend beslag. Naast de basiskleuren wit en crème kunt u kiezen uit een scala van alternatieve kleuren en ook houtdecor behoort tot de mogelijkheden. Voor ramen, deuren en schuifpuien treft u bij ons de meest economische en onderhoudsarme producten aan. U bent de klant, dus u geeft uw wensen aan en wij staan voor u klaar.

Voordelen kunststof kozijnen

Er zijn een groot aantal voordelen aan kunststof kozijnen, om te beginnen zien deze er mooi uit en ze blijven er ook goed uitzien. De levensduur is erg lang. Er is een speciaal keurmerk aan verbonden, het KOMO keurmerk. Als u de keuze maakt voor deze kozijnen dan kiest u kozijnen die in iedere gewenste kleur geleverd kunnen worden. De kozijnen zijn ook goed bestand tegen allerlei weersinvloeden, of dat het nu warm is of vochtig, het materiaal blijft goed intact. Wist u overigens al dat kunststof isolerend werkt? Dit scheelt u weer in de stookkosten, dus onze kozijnen zijn echt de moeite waard! Ook fijn om te weten is het feit dat onze kozijnen beter bestand zijn tegen inbraak dan de reguliere kozijnen. Dit kunnen voor u goede redenen zijn om de huidige kozijnen te laten vervangen door de kunststof kozijnen.

Advies kunststof kozijnen

Twijfelt u al enige tijd of dat u deze kozijnen wilt? Dan kunnen wij van Alkura u altijd adviseren. Wij vinden het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent en dat u inziet wat alle voordelen zijn van deze kozijnen. Het is namelijk niet alleen voordeliger in de stookkosten, maar u kunt ook zelf een kleur kiezen die u mooi vindt. Wilt u na een tijdje een andere kleur, dit kan. Op deze manier ziet uw woning er iedere keer weer anders uit. Dat is misschien wel wat u graag wilt, zonder verbouwing, breekwerk enz. slechts een verfje erover en u heeft weer een ‘nieuw’ huis. Als u uw wensen aan ons doorgeeft dan gaan wij hiermee aan de slag.

Contact opnemen met Alkura

Als u na het lezen van de voordelen van de kunststof kozijnen de keuze heeft gemaakt om deze bij uw woning te laten plaatsen, dan zijn wij u graag van dienst. U kunt altijd contact met ons opnemen voor de mogelijkheden en dan denken wij graag met u mee. Er kan altijd, geheel vrijblijvend natuurlijk, een offerte op worden gesteld zodat u weet waar u aan toe bent als u al uw kozijnen laat vervangen door kunststof kozijnen. Het is nu aan u, maar wij adviseren u graag over onze kozijnen en wij plaatsen deze ook graag op korte termijn voor u zodat u binnenkort van de voordelen kunt genieten dankzij Alkura.