Aluminium kozijnen

Bij steeds meer woningen ziet u aluminium kozijn, maar weet u ook hoe dit komt? Aluminium is erg mooi en zeer geliefd materiaal en wordt daarom volop toegepast in de woningbouw. Het is relatief licht in gewicht en het is vormvast met als enorm voordeel dat u geen last zult hebben van kierende of klemmende ramen en deuren. Een ander voordeel is dat aluminium nauwelijks onderhoud nodig heeft. Dit materiaal heeft van nature al een beschermlaag. Er kan een extra beschermlaag worden aangebracht via anadisatie of poedercoating. Dit zorgt er voor dat uw aluminium kozijn zelfs in de slechtst denkbare omgeving is verzekerd van een lange levensduur. Via speciaal ontwikkeld hang- en sluitwerk zorgen aluminium kozijnen ook voor extra veiligheid.

Waarom aluminium kozijnen?

Inbraakproeven tonen aan dat kwaadwillenden een bijna onoverkomelijke hindernis tegenkomen. Onze kozijnen zijn voorzien van het SKG keurmerk. De isolatie van aluminium is goed geregeld. Er is door middel van nieuwe technieken gezorgd voor een isolatiewaarde die de waarde van dubbele beglazing ruimschoots overtreft.
Voor ramen, deuren en schuifpuien is aluminium een goede en zorgeloze keuze. Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden die Alkura voor u heeft? Dan is het belangrijk dat u de voordelen op een rijtje zet en goed in u opneemt, want dan weet u echt of deze kozijnen een verantwoorde keuze zijn.

Voordelen aluminium kozijnen

De belangrijkste voordelen van aluminium kozijnen zijn om te beginnen het moderne uiterlijk. Verder is het een sterk en zeer stabiel materiaal en daarnaast roest en rot het niet. Deze kozijnen kunnen voorzien worden van een thermische onderbreking en dan is de isolatie net zo goed als bij houten en kunststof kozijnen. De aluminium kozijnen nemen geen vocht op. Dit zijn natuurlijk echte voordelen. Het grootste voordeel is natuurlijk dat ze weinig onderhoud nodig hebben. Wanneer u uw huidige woning hier en daar wat aan wilt passen zodat u er minder aan hoeft te doen in de toekomst (dus weinig onderhoud) dan is dit een goede keuze voor u. Als u goed om zich heen kijkt dan ziet u steeds vaker panden met aluminium kozijnen. Deze mensen genieten al van de voordelen en dat geldt binnenkort ook voor u als u nu contact met ons opneemt en een afspraak maakt.

Advies over aluminum kozijnen

Het is belangrijk dat u weet dat de kozijnen niet in aanraking moeten komen met koper, lood, staal, kalk, cement en hout. Maar hierover kunnen wij van Alkura u verder informeren. Het kan zijn dat uw huidige kozijnen aan vervanging toe zijn en dan is de keuze aan u welke kozijnen u nu wilt laten plaatsen. Wij van Alkura kunnen u hierbij helpen. Als u vragen heeft over het materiaal, de voordelen en de levensduur, dan kunnen wij u meteen te woord staan en u voorzien van antwoorden. Vervolgens is de keuze aan u wat u gaat doen, mogen wij de kozijnen bij u komen plaatsen? Dan maken wij graag op korte termijn een afspraak met u zodat u binnenkort van de voordelen kunt genieten.

Contact opnemen met Alkura

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u een advies over de aluminium kozijnen? Dan helpen wij van Alkura u graag verder. Wij hopen dat wij u snel van dienst mogen zijn, zodat u kunt genieten van alle voordelen van de kozijnen. De reden dat steeds meer mensen voor de aluminium kozijnen kiezen is natuurlijk niet voor niets! Daar gaat u vanzelf achter komen wanneer u deze kozijnen ook heeft.